KÉPEK & VIDEÓ: Nézzék meg az Alpokra néző új faházakat

2018 januárjában több új ingatlanprojektet látogattunk meg személyesen az osztrák Alpokban. Többek között a Wildkögel Arena síközpontjában elhelyezkedő közvetlen sípálya mellett fekvő luxus faház projekt is közöttük volt.

A projekt első szakasza már felépült, és az összes faházat átadták a tulajdonosainak. A második szakaszban 24 új faház kerül eladásra.

Az üdülőhely Neukirchen am Großvenediger falujában fekszik, amely közkedvelt téli síterepek és nyári üdülőhelyek közé tartozik. A tulajdonosok és a vendégek számára többek között  a recepció, étterem, kávézó, úszómedence, síiskola, kerékpár és sí kölcsönző, elektromos kerékpár töltőállomás és játszótér is rendelkezésre áll.

Kíváncsiak voltunk a már felépült faházak kinézetére, berendezésére, így Forgács Péter a Rellox társaság értékesítési menedzsere, néhány személyes benyomást nyújtott.

„A projekt elhelyezkedése fantasztikus – a faházakból csodálatos kilátás nyílik az Alpokra. Olyan érzés mintha egy másik világban lenne – problémák és gondok nélkül! A faházak belső terei nagyon ízlésesek, kiváló minőségű berendezéssel és felszereléssel rendelkeznek. Modern alpesi stílus, amely minden részletben észrevehető. Decembertől a recepció is működik, ahol egy hangulatos bár is megtalálható, szintén csodálatos kilátással a környező hegyekre. A sípályák karnyújtásnyira vannak.„

A helyszínen készített néhány fényképet is, amelyek alább tekinthetők meg. Továbbá a professzionális videó is megtekinthető, amely végigvezeti Önt az üdülőhelyen és a faházakon.

Amennyiben Alpesi ingatlanok iránt érdeklődik, és különösen abban az esetben, ha önálló faházat szeretne vásárolni, ahol biztosítva van a faházak további bérbeadása és menedzsmentje. Ez esetben, kérjük, fontolja meg a Hohe Tauern-re néző faházak vásárlását.

Videó: az üdülőhelyen fekvő faházak, amelyek akár az Ön második alpesi otthonává válhat

Aktuális képek: eladó faházak az osztrák Alpokban

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: