Zermatt: luxus ingatlanok igényes ügyfelek számára

Svájc jelképének gyakran a legkedveltebb európai hegyet, a Matterhornt említik és környékét a Wallis-Alpokat. A Matterhorn tengerszint feletti magassága 4478 m, olasz neve Monte Cervino, francia neve Mont Cervin vagy Le Cervin. Matterhorn Olaszország és Svájc határán fekszik, közvetlenül Zermatt alpesi kisváros felett.

Mielőtt Zermattot részletesebben bemutatnánk, fel kell hívni a figyelmet, hogy a svájci ingatlanok vásárlása a többi európai országok gyakorlatától eltérő. Ezért javasoljuk, hogy minél előbb lépjen kapcsolatba velünk, mi megismertetjük Önt a svájci ingatlanok vásárlásának sajátosságaival, és egyúttal szívesen segítünk a megfelelő ingatlan kiválasztásában.

Zermatt kedvelt svájci úticél. A hegymászók a Matterhorn mellett más közeli hegyet is megmászhatnak, a síkedvelők is szívesen keresik fel. A helyi Ski Paradise Resort egy valódi európai gyöngyszem. Több európai elsőséget tudhat magáénak. Európa legmagasabban fekvő és legkiterjedtebb sírégiója. Modern és minőségi műhó-gyártó berendezésekkel, és luxus szolgáltatásokkal. De ez a síközpont Európában a drágábbak közé tartozik.

Zermatt öt és fél ezer lakosú város, 1620-3889 méter közötti tengerszint feletti magasságban fekszik. A helyi lakosok már korábban kitiltották az autókat a városból. Az autókat a tizenöt kilométerrel a város előtt a Täsch városi P+R parkolóban kell hagyni, és fogaskerekűvel kell folytatni az utat. A városban elektromobilok közlekednek, melyek ennek az alpesi városnak különleges hangulatot kölcsönöznek.

Zermatton főutcája a Bahnhofstrasse, ahol rengeteg különféle üzlet van. Luxus butikoktól a sportüzletekig. Az utca végén van a Matterhorn Múzeum, van itt továbbá egy hegymászásnak szentelt Alpesi Múzeum, ahol az első hegymászók felszerelésére látható.

A gyalogos turisztika kedvelőinek is népszerű úticélja, csodálatos sétányokkal és jól jelölt turistaösvényekkel, melyek hossza négyszáz kilométer. Ezeken közelíthetők meg a gleccserek vagy az alpesi tavak. Fogaskerekűvel vagy kötélpályával a városból három, gyönyörű panorámát nyújtó sírégióba lehet eljutni: Gornergrat, Matterhorn glacier paradise és Rothorn paradise.

A szabadidő eltöltésének lehetőségei a városban is kiválóak. Ezen kívül a Rand és Täsch városok között, 1400 méter tengerszint feletti magasságban található a Golf Club Matterhorn Randa-Täsch-i golfpályája.

Az egyik oka annak, hogy Svájcot olyan sok turista keresi fel, a nyújtott szolgáltatások kiváló színvonala. Az alpesi országban összesen 60 ezer kilométer jelölt turistaútvonal van és 3300 kilométer kerékpárút. Nyáron vízi sportok űzhetők, télen síelni lehet.

Bővebb információkért látogasson el a www.rellox.hu honlapra, vagy a közvetlenül a keresett oldalra:

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: