Mayrhofenben az Altitude Comedy Festival nyitja meg a szezont

Mayrhofenben minden évben rengetegen látogatják meg az Altitude Comedy fesztivált. Idén a fesztivál ráadásul kétszer kerül megrendezésre – így már néhány hónappal korábban szórakozhat, december 11-től 17 –ig. Hol máshol szeretné eltölteni a Karácsonyi Ünnepeket és a Szilvesztert, mint ebben a hagyományos osztrák városkában?

A fesztivált 2008 –ban Adrew Maxwell és Marcus Brigstocke alapította. A fesztivál Mayrhofen előtt Méribel városában került megrendezésre. Mára már egy népszerű eseménnyé alakult, amelyen a komédia világának legismertebb nevezetességei is részt vesznek.

A fesztivált eredetileg márciusban vagy áprilisban rendezték, idén viszont már decemberbe kerül megrendezésre. Továbbá a fesztivál számos új akcióval is bővül. A decemberi új akciók változatában a fények fesztiválja is szerepel – Mayrhofen városközpontját művészi fényjáték árasztja el – a belvárosból vezető útról, egészen a Penken felvonóig.

A karácsonyi hangulalot a mágikus erdő is segít létrehozni, ahol a díszített standokban a helyi kézművesek termékei eladók, továbbá természetesen az ételek és italok sem hiányoznak. A látogatók hagyományos osztrák zenét hallgathatnak, vagy üldögélhetnek a tábortűz körül. Máshol az alkohol, a korcsolyázás és a zene veszélyes kombinációja vár a látogatókra. A disco slágereket és a gospel dalokat az „Oh MY God! It's the Church“ fellépése hozza majd Mayrhofen hegyeibe.

A fesztivál lényege azonban még mindig a komédia. Mint miden évben, idén is fellépnek – Andrew Maxwell és Marcus Brigstocke. A további „nagy” neveket még nem jelentették be. Az biztos, hogy érdemes megvárni, hogy mely nagy nevek szórakoztatják majd a közönséget, és élvezni a helyi sípályákat.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: