Az ingatlanárak Párizsban csökkennek

Ha Ön egy párizsi luxus ingatlan vásárlásáról álmodozott, eljött a tettek ideje! Az exkluzív ingatlanok árai Párizsban egy év alatt átlagosan 10-20 százalékkal csökkentek.

Az eladó ingatlanok száma tovább növekszik, mert a francia gazdaság stagnál, és sok gazdag ember elhagyja az országot, menekülnek a növekvő adók elől.

A szakértők szerint az utóbbi időszakban a piacon olyan új lehetőségek nyíltak, melyek korábban nem léteztek. Valóban elgondolkoztató, hogy sok ingatlan, mely évtizedeken át gazdag francia családok tulajdonában volt, külföldi vevőkhöz kerül.

Gyakran említik egy brazil vállalkozó esetét, aki vett egy párizsi villát, melyben több nemzedéken ált egy ismert francia család élt. A becslések szerint az ingatlant vásárlók 70 %-a nem franciaországi. Sok érdeklődő érkezik Oroszországból és Kínából, de nem ritka az afrikai vagy távol-keleti érdeklődő sem.

Minden nemzetnek megvannak a sajátos igényei, például a kínai érdeklődők az ismert és népszerű helyeket keresik az Eiffel-torony környékén, mert számukra a párizsi rezidencia egyúttal vállalkozási célokat is szolgál. Ezzel szemben az oroszok inkább a Champs Elysées környékét részesítik előnyben.

Az eladó luxus ingatlanok száma egy év alatt kb. 50 %-al nőtt, ami egyszerűen elképesztő. Ezt több esemény váltotta ki közvetlenül. Mindenekelőtt az új, 75 %-os luxusadót kell említeni, mellyel az egy millió eurót meghaladó éves jövedelmet sújtják.

» Tipp: eladó apartmanok Párizsban.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: