Apartmanok sétatávolságra a felvonótól Zillertal szívében

Referenciaszám: TC18508
Ország: Ausztria
Régió: Zillertal/Hintertux
Város: Mayrhofen
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 49.84 m2
 
Ár:


Eladva

Bérbeadásból származó jövedelem, akár 4,88%. Utolsó apartman eladó!

Az ajánlott apartmanok egy első osztályú területen fekszenek majd, Mayrhofen szívében. 1 – 3 hálószobás apartmanok közül lehet választani. Mindegyik apartmanhoz erkély vagy terasz is tartozik, ezzel gyönyörű kilátást biztosítva Zillertal fennséges hegyeire. Bármelyik apartmant választja a felajánlott apartmanok közül, hibát biztosan nem fog elkövetni.

Ezek a gyönyörű apartmanok a helyi alpesi hagyományos és a modern stílus keveréke. Felhasznált anyagok – fa, kő és üveg. Az apartmanok berendezése, mélygarázsos parkolóhely, tárhelyek az árban.

A koplexum Mayrhofen-ben fekszik, sétatávolságra a felvonóktól. A felvonó egészen az alpesi csúcsokig viszi fel Önöket, ahol több mint 135 km különböző nehézségű sípálya van az egyik legnépszerűbb és legjobb alpesi desztinációjában. Mayrhofen közelében (kb.19 km) a Hinterluxi gleccser fekszik, amely alkalmas az egész éves síelésre.

A rezidencia közvetlen közelében számos üzlet, étterem, apres ski bár stb. taláható meg.

Az apartmanok megvásárlása biztonságos és jövedelmező befektetést is jelent. Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve.A tulajdonos távollétében az ingatlanok turistáknak vannak bérbeadva. A bérbeadásról egy professzionális ügynökség gondoskodik, a tulajdonost így mentesítve minden gondjától. A tulajdonos csak a bérbeadásból származó bevételt inkasszálja.

Ennek a használati módszernek még egy nagy előnye van – az apartman megvásárlakor a vételárból ÁFA –t takarít meg. Az ÁFA-t a pénzügyi hivatal visszatéríti.

Mayrhofen a Zillertal-völgy legnagyobb városa. Összesen 55 háromezer méteres hegycsúccsal van körülvéve. A város 45 percre fekszik Innsburck városától és 90 percre München repülőterétől. Budapest – Innsbruck 7 óra autóút (kb. 700 km).

A projekt építése 2016.3.16.-án kezdődött. Várható befejezése 2016.12.19.-re van tervezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: