A visszabérléses ingatlanok iránt Franciaországban növekszik az érdeklődés

A visszabérléses (lease-back) ingatlanok iránt Franciaországban egyre gyakrabban érdeklődnek külföldi befektetők. A piacra elsősorban az ír ingatlantulajdonosok ingatlanjai kerültek. Mint egyes ingatlanügynökségek már jelezték, az utóbbi időben egyre több ír ingatlantulajdonos kíván ilyen ingatlanjától megszabadulni.

Az ingatlanügynökök szerint azok az ingatlantulajdonosok, akiknek pénzügyi nehézségei vannak, az ingatlant igyekeznek gyorsan eladni és ez tükröződik azok árának csökkenésében.

Az ilyen vásárlások iránt érdeklődők között az amerikaiak és ázsiaiak vannak túlsúlyban
A Lease/back az új lakások építésének és további bérbeadásának állami támogatással működő programja, mely biztosítja a vevőnek, hogy a lakást saját maga is használja, és egyúttal jövedelemhez jusson annak bérbeadásából.

A vevő kedvezményes feltételek mellett juthat lakáshoz (pl. nem kell fizetni a 19,6 %-os ÁFA-t), ha kötelezettséget vállal, hogy az első kilenc évben a lakást egy ingatlankezelő cég fogja kezelni. Ez alatt az idő alatt a tulajdonos az ingatlant néhány héten át saját maga használhatja, az év fennmaradó részében bérbe adják. A tulajdonos bérbeadásból származó garantált jövedelme évente a vételár 3 ÷ 6 százaléka.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: