A spanyol ingatlanárak 6% -kal nőnek az elkövetkező években

Spanyolországban az elkövetkező három évben 5 – 6% -kal nő az ingatlanok átlagára. Ezzel a becsléssel a helyi ingatlanpiac szakembereinek nagy része is egyetért.

Spanyolország növekvő gazdasága a hazai vásárlók nagy és tartós keresletét biztosítja, azonban a külföldi befektetők érdeklődése sem szűnt meg. Főleg a tengerparti területek iránt van a legnagyobb érdeklődés.

Miután az árak 2007 és 2014 között 42% -kal csökkentek, azóta a piac folyamatos növekedést jelez, ami főleg a gazdasági helyzetnek, az új kormánynak és a külföldi befektetőknek köszönhető. A spanyol Nemzeti Statisztikai Hivatal szerint 10% -kal nőtt az évközi eladások száma.

A befektetők figyelemmel kísérik a helyzetet, és míg 2010 – 2012 között a spanyol ingatlanpiacról hallani sem akartak, most cselekednek.

Az eladott ingatlanok száma növekszik, és a spanyol ingatlanpiac pozitív fejleményét a híres Financial Times napilap is előrejelzi.

A spanyol Nemzeti Statisztikai Hivatal szerint 2016 –ban a külföldi vevők száma 19,7% -kal növekedett. Minden ötödik tranzakció külföldiekkel zajlott. A legtöbb külföldi befektető Nagy-Britanniából származik, de az utóbbi időben Franciaországból, Olaszországból és Svédországból is növekszik az érdeklődés.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: