Gyönyörű ház elbűvölő kilátással a tengerre

Referenciaszám: SO18216
Ország: USA
Város: San Clemente
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Méret: 4034.00 m2
 
Ár:
2.305.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Az ajánlott ingatlan egy nagyon népszerű helyen fekszik, ahol bőséges sportolási és szórakozási lehetőség kínálkozik. A ház közelében megtalálható például a Casa Romantica – kulturális központ, vagy a Coach House, amely számos koncertnek ad otthont. A golf szerelmesei minden bizonnyal értékelik majd a helyi golfpályát. A közelben étterem, bárok és kávézók is megtalálhatók. Továbbá a környéken iskolák, egyetemek, parkok, kórházak stb. is vannak, azonban a legnagyobb látványosságok közé a helyi strandok tartoznak.

A ház lakóterülete 4034 nm, és két szintből áll össze. 5 szoba, 4 fürdőszoba, kiváló minőségű konyha, bár, erkély, nyitott 341 nm –es terasz a háztetőn.  Az erkélyről és a teraszról lélegzetelálító kilátás nyílik a tengerre. A házhoz 3 garázs és egy kert is tartozik, továbbá kandalló, jakuzzi, internet, központi fűtés. A háztól egy privát út vezet a strandra. Az egész benyomást csak fokozzák a környező egzotikus növények és pálmafák.

A ház 1996 –ban épült. 2001 –ben azonban teljesen fel lett újítva, így kiváló állapotban van és nem igényel további beruházásokat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: