Franciaországi ingatlanok

Franciaország a világ leglátogatottabb országa, Ami nem meglepő. Nagyon sok régió természete, hangulata, történelme vagy építészete egyedülálló. Éppen ezért áll Franciaország az ingatlan-befektetők érdeklődésének középpontjában. A legnagyobb érdeklődés érthetően a híres helyszínek iránt mutatkozik, mint amilyenek Dél-Franciaország (Monaco, Cannes, Nizza, St. Tropez és környékük), a Szavojai Alpok, Párizs vagy több más kedvelt hely Provanceban vagy az Atlanti óceán partjainál. A Rellox társaság kínál franciaországi ingatlanokat minden említett régióban. Jó tudni, hogy Franciaország az ingatlan-befektetők elé nem gördít semmilyen akadályokat.

Az ingatlanvásárlás iránt érdeklődők Franciaországban az ingatlantípusok széles skálájából választhatnak. Kedveltek a Cannes-i vagy Nizza-i apartmanok kilátással a tengerre. Ezeknek az apartmanoknak az ára függ a helyszín presztizsétől. A luxus apartmanok mellett azonban Dél-Franciaországban kínálunk kisebb és olcsóbb apartmanokat is 100.000 eurónál kezdődő árakon. Az Azúr part a gyönyörű villáiról híres. Itt vásárolhatók villák kilátással a tengerre, saját medencével és gyönyörű kerttel. A Rellox társaság kínálatában vannak kisebb villák is 1 millió euró alatti árakon, és luxus, egyedülálló villák is.

A Rellox társaság ingatlanok széles skáláját kínálja a Szavojai Alpokban is – ski apartmanokat a sífelvonók és lesiklópályák mellett, továbbá önálló házakat is. Az apartmanok főleg a nagyobb komplexumokban találhatók, ahol biztosítva van a kezelés s az esetleges bérbeadás teljes körű szervize is. Ezekben a komplexumokban gyakran olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a wellness, fedett medence, recepció, stb. Híres központok az Avoriaz, Flaine, Tignes, Courchevel, Meribel, Les Arc, Val d´Isere és továbbiak.

Ha franciaországi ingatlanokba szeretne előnyösen befektetni és a bérbeadásból garantált jövedelmet szerezni, az ún. leasing back rendszert javasoljuk. Ez egy állami támogatással működő ingatlan bérbeadási rendszer. A Rellox társaság ingatlanok leasing back rendszerű bérbeadását Franciaország teljes területén kínálja, de főleg a Szavojai Alpokban, Dél-Franciaországban és Párizsban is. Bővebb információkat az ún. lease back rendszerű ingatlan-befektetésekről itt talál.

Előnyös befektetés ingatlanokba Franciaországban már 120.000 eurónál kezdődő árakon. A Rellox társaság a legnagyobb franciaországi ingatlanfejlesztőkkel együttműködve ingatlanok széles skáláját kínálja attraktív helyeken, a Francia Riviérán, a Szavojai Alpokban, Párizsban és az Atlanti óceán partjainál. Bérbeadásból származó garantált jövedelem. Üdülés a tengernél, az Alpokban vagy Párizsban ingyen! Bővebb információk itt.

Lépjen be a franciaországi ingatlanok adatbázisába.

További információkat a Rellox társaság honlapján a Franciaországi ingatlanok szekcióban talál. Cégünk honlapján egyúttal teljes körű információkat talál az általunk kínált külföldi ingatlanokról.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: